Jeg har ingen forudbestemte menuer, og sætter en stor ære i at vi i fællesskab finder frem til den menu som skal serveres til netop din fest. Typisk vil du/I kontakte mig pr. telefon eller mail, hvorefter vi arrangerer et møde enten hos jer eller mig hvor vi sporer os ind på hvilken slags mad der skal være til din/jeres fest. Selvfølgelig kan jeg godt svare på et nogenlunde prisoverslag uden at vi mødes
Grillarrangementer
Jeg griller gerne hele dyr. Gris, lam, ged store stykker af kalv med ben, fisk eller hvad jeg ellers finder på. Selvfølgelig med lækket tilbehør.
Nak og Æd - Tema
I skyggen af det populære tv program har jeg i en del år kørt Nak og Æd forløb for både firmaer og private til fester/polterabend osv. Der bliver ikke aflivet dyr, men de skal stadig pelses parteres osv. alt bliver tilberedt over bål, brød bagt i gryde m.m.
Dette websted bruger cookies for at sikre en korrekt funktion, sikkerhed og for at give dig den bedst mulige brugeroplevelse.
Avancerede indstillinger
Du kan tilpasse dine cookiepræferencer her. Aktiver eller deaktiver følgende kategorier, og gem dit valg.